Kamp Slamni

Kamp Slamni

Kamp Slamni, Klimno, s četiri zvjezdice, kamp za obitelj, odmor i zdravlje na obali mora, nalazi se na sjeveroistočnom dijelu otoka Krka, u jednoj od njegovih najuščuvanijih oaza, u uvali Soline poznatoj po ljekovitom blatu za liječenje kožnih i reumatskih bolesti. Zaštićena uvala i plitko, toplo more, kao i povoljni klimatski uvjeti omogućuju kupanje i uživanje u morskim aktivnostima, ne samo u srcu sezone već i u proljeće, kao i do kasno u jesen. Kamp se svojim geografskim položajem blago slijeva u malu uvalu Slamni sa šljunčanom plažom, gdje je more prvih nekoliko metara jako plitko, pa je stoga pogodno za kupanje i najmanje djece.
 
Površine je 7 500 m2 te može prihvatiti dvjestotinjak gostiju. U kampu ima 57 smještajnih jedinica, opremljenih s električnim priključkom (CEE), vodom, odvodom, kanalizacijom te dostupnim besplatnim Wi-Fi signalom. Parcele su udaljene od 5 do 60 metara od mora i veličine su od 50 do 110 m2. U moderno uređenom sanitarnom prostoru nalaze se WC-i, tuševi i umivaonici s hladnom i toplom vodom, sušila za kosu, privatne kabine s umivaonicima, dječje sanitarije s prostorom za previjanje beba, tuš i WC prilagođeni invalidima, prostor za ručno pranje rublja, prostor za peglanje rublja, prostor za ručno pranje posuđa te prostor za pražnjenje kemijskih WC-a. Uz nadoplatu gostima su također na raspolaganju strojevi za pranje i sušenje rublja te besplatno korištenje štednjaka. Mini hladnjaci se mogu unajmiti.
 
U prizemlju glavne zgrade nalazi se fitness studio opremljen modernim spravama. Pokraj beach bara nalazi se boćalište ("jog"), gdje su druženje i zabava mogući tijekom cijelog dana i večeri. Na uređenoj i ograđenoj plaži s tušem mogu se unajmiti ležaljke i suncobrani, a djeca se mogu poigrati na dječjem igralištu i bazenu koji su smješteni odmah uz plažu. U glavnoj zgradi odmah do recepcije nalazi se trgovina s osnovnim živežnim namirnicama, novinama i ostalim potrepštinama koje mogu zatrebati na ljetovanju. Ljetne večeri uljepšati će i folklorne priredbe, kao i zvuci klapske pjesme. Za najmanje posjetitelje organizirani su programi animacije.
 
U kampu Slamni dočekati će Vas ljubazno osoblje i pokušati udovoljiti svim Vašim željama i zamislima za savršen odmor.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se