1 2 3 4 5 6 7 8 9

Vi se nalazite ovdje » Početna » Kamp Slamni

Kamp "Slamni", Klimno, otok Krk

Recepcija Kamp Slamni, Klimno, s četiri zvjezdice, kamp za obitelj, odmor i zdravlje na obali mora, nalazi se na sjeveroistočnom dijelu otoka Krka, u jednoj od njegovih najuščuvanijih oaza, u uvali Soline poznatoj po ljekovitom blatu za liječenje kožnih i reumatskih bolesti. Zaštićena uvala i plitko, toplo more, kao i povoljni klimatski uvjeti omogućuju kupanje i uživanje u morskim aktivnostima, ne samo u srcu sezone već i u proljeće, kao i do kasno u jesen. Kamp se svojim geografskim položajem blago slijeva u malu uvalu Slamni sa šljunčanom plažom, gdje je more prvih nekoliko metara jako plitko, pa je stoga pogodno za kupanje i najmanje djece.

Autokamp SlamniPovršine je 7 500 m2 te može prihvatiti dvjestotinjak gostiju. U kampu ima šezdeset smještajnih jedinica, od toga desetak kamp mjesta u najpošumljenijem dijelu kampa, opremljenih električnim (CEE) i internet priključkom, a ostalo su uređene parcele s električnim priključkom (CEE), vodom, odvodom, kanalizacijom te internet priključkom. Parcele su udaljene od 5 do 60 metara od mora i prosječne su veličine 60-70 m2. U moderno uređenom sanitarnom prostoru nalaze se WC-i, tuševi i umivaonici s hladnom i toplom vodom, sušila za kosu, privatne kabine s umivaonicima, dječje sanitarije s prostorom za previjanje beba, tuš i WC prilagođeni invalidima, prostor za ručno pranje rublja, prostor za peglanje rublja, prostor za ručno pranje posuđa te prostor za pražnjenje kemijskih WC-a. Bez nadoplate gostima su također na raspolaganju strojevi za pranje posuđa, pranje i sušenje rublja te štednjak. Mini hladnjaci mogu se unajmiti.

U prizemlju glavne zgrade nalazi se fitness-studio opremljen modernim spravama, garderobom i sanitarijama. Pokraj plažnog objekta nalazi se staza za boćanje ili jog, gdje su druženje i zabava mogući tijekom cijelog dana i večeri. Na uređenoj i ograđenoj plaži s tušem mogu se unajmiti ležaljke i suncobrani, a djeca se mogu poigrati na dječjem igralištu koje je smješteno odmah uz plažu. U glavnoj zgradi nalazi se trgovina s osnovnim živežnim namirnicama, novinama i ostalim potrepštinama koje mogu zatrebati na ljetovanju. Ljetne večeri uljepšat će i folklorne priredbe, kao i zvuci klapske pjesme. Za najmanje posjetitelje organizirano je gostovanje animatora-klauna. Za pješake, bicikliste i sve one koji vole prirodu i rekreaciju na svježem zraku na raspolaganju je šezdesetak kilometara obilježenih pješačkih i biciklističkih staza koje povezuju sva mjesta na području Općine Dobrinj.

U autokampu Slamni dočekat će Vas ljubazno osoblje i pokušati udovoljiti svim Vašim željama i zamislima za savršen odmor.

Mobile homes

Mobile homes u kampu Slamni

Mobilhomovi u kampu smješteni su na najatraktivnijim pozicijama kako bi gosti, i dok su u svojim apartmanima, mogli osjetiti predivan miris mora. Veličine su 24 m2 i sastoje se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom te kupaonice s tuš kabinom. Svi su vrlo modernog interijera i imaju natkrivene drvene terase od 12,5 m2. Mobilhomovi su opremljeni klima uređajem, satelitskom televizijom, internetskim priključkom i moguće ih je grijati.

Saznaj više!

Gastro ponuda

Gastro ponuda kampa Slamni

Gastronomska ponuda u kampu Slamni složena je s puno pažnje. Servirati gostima najbolje prva je misao kada se pripremaju razne riblje i mesne delicije. U autohtonoj primorskoj konobi, gdje se osjeća pravi domaći, ugodni ambijent služe se, uz ostala jela, makaruni, šurlice, brudet s palentom i riba pripremljena na starinskom kaminu, uz “komojstra i bronoc”. Tu se često za predivnih ljetnih večeri može čuti i klapska pjesma te uživati u izvrsnoj kapljici domaćega krčkog vina Žlahtine.

Saznaj više!

KlimnoKamp Slamni nalazi se u samom mjestu Klimno. Udaljen je desetak minuta vožnje automobilom od Krčkog mosta i isto toliko od zračne luke, a vožnja do Rijeke, najbližeg većeg grada, traje oko 45 minuta. U kamp je dozvoljeno dovoditi manje kućne ljubimce. Za njih je predviđen mali kutak s tekućom vodom za tuširanje, a pristup plaži nije im dozvoljen. U blizini rampe je mjesto za pražnjenje otpadnih voda izravno iz kampera. Na recepciji je moguće dogovoriti najam automobila i skutera, naručiti taksi, servis za punjenje plinskih boca i slično. U suradnji s ronilačkim centrom iz Šila organiziramo ronjenja za grupe i pojedince. Iz Šila se morskim putem može za samo pet minuta stići u Crikvenicu.