Kućni red

Kućni red

Dragi gosti (dalje u tekstu:kamperisti),
radujemo se što Vas možemo pozdraviti i zaželjeti Vam ugodan odmor i boravak u našem kampu. Radi izbjegavanja eventualnih nesporazuma molimo Vas da poštujete slijedeći

 

 

KUĆNI RED


1. PRIJAVA

Pri ulasku u kamp, dužni ste izvršiti prijavu na recepciji (s važećom osobnom ispravom). Također ste dužni prijaviti sve usluge koje ćete koristiti tijekom Vašeg boravka. Svaka promjena tih usluga mora se odmah prijaviti na recepciji jer u protivnom eventualno umanjenje računa neće biti uvaženo. Ulazak u kamp dozvoljen je od 7:00 do 23:00 sata.

Prilikom prijave dobiti ćete magnetnu karticu za ulaznu i izlaznu rampu. Kartica služi za ulaz i izlaz iz kampa i koristi samo za Vaše tj. jedno vozilo. Molimo Vas da karticu čuvate od gubitka ili oštećenja jer ćemo u slučaju nestanka ili oštećenja naplatiti izradu nove.

Zabranjen je ulaz ili uvođenje neprijavljenih osoba u kamp.

2. OBRAČUN I ODJAVA

Blagajna na recepciji otvorena je od 7:00 do 21:00 sat. Plaćanje računa možete izvršiti na dan odlaska ili dan ranije.

PARCELE: 

Dolazak: od 14 h / Odlazak: do 12 h

Kasniji dolazak: rezervirana parcela čuvat će se do 13 h slijedećeg dana, a naplaćuje se od rezerviranog dana dolaska.

Raniji odlazak: gost je obvezan platiti iznos za cijeli period rezervacije. (U slučaju kasnijeg dolaska ili ranijeg odlaska nego što je rezervirano, naplaćuje se cijena nenastanjene parcele.) 

Kasniji odlazak:Parcela se mora napustiti do 13:00 sati, a svako daljnje zadržavanje zaračunava se kao još jedan dan. 

3. IZBOR MJESTA U KAMPU

Izbor mjesta u kampu dogovarate sa službom recepcije. Izabrani prostori ne smiju se ograđivati. Na kamp jedinicama nije dozvoljeno betoniranje, zidanje niti postavljanje kuhinjskih elemenata ili tuševa izvan prostora šatora ili kamp kućice. Rezervacije se vrše isključivo na recepciji kampa. Nije dozvoljeno rezervirati kamp mjesta bilo kakvim predmetima (trakama, stolovima, autima).

Molimo da svoja osobna vozila parkirate na parkiralištu kampa i na taj način omogućite nesmetan promet ostalim vozilima i vozilima dostave. Uprava kampa zadržava pravo intervencije i premještaja vozila.

4. MOBILNE KUĆICE I GLAMPING ŠATORI

Ulazak u mobilne kućice predviđen je od 14:00 sati, a odlazak do 10:00 sati ujutro. Molimo Vas da vodite računa o inventaru kućice. Svaka počinjena šteta naplatiti će se prema cjeniku.

Raniji odlazak: gost je obvezan platiti iznos za cijeli period rezervacije. 

Kasniji odlazak: Mobilna kućica/glmaping šator se mora napustiti do 10:00 sati, a svako daljnje zadržavanje zaračunava se kao još jedan dan. 

5. UPORABA UREĐAJA I OPREME

Kamperisti mogu upotrebljavati električne i komunalne uređaje, te opremu. Uređaje i opremu kamperisti su dužni pravilno koristiti u svrhu zadovoljavanja potrebe za koje su oni namijenjeni. Zabranjena je upotreba električnih uređaja (štednjaka,hladnjaka,klima uređaja i sl.) koji nisu standardizirani za upotrebu pri kampiranju. Pranje posuđa i rublja dopušteno je u samo za to predviđenim prostorima. U kampu je zabranjeno pranje automobila, izmjena motornih ulja na vozilima i sl. Umivaonici, korita, tuševi, pisoari i zahodi moraju se koristiti na ispravan način sukladno svrsi kojoj su namijenjeni, vodeći računa da se radi o sanitarnim uređajima za zajedničku uporabu svih kamperista. Priključivanje i isključivanje na instalaciju za napajanje električnom energijom (razvodni ormarić) obavlja isključivo ovlaštena osoba kampa.

6. VRIJEDNOSTI

Na recepciji možete, uz nadoplatu deponirati sve vrijednosti (novac, nakit...). Za eventualne nestale ili oštećene stvari kao i za nesreće koje nastanu osobnom nepažnjom, uprava kampa ne preuzima nikakvu odgovornost.

7. ZAŠTITA OKOLIŠA U KAMPU

Za kruti otpad kamperisti su obvezni koristiti posude za otpatke koje im stoje na raspolaganju u kampu. Zabranjeno je ostavljanje i bacanje krutih otpadaka izvan za to predviđenih posuda. Kamperisti su obvezni održavati red i čistoću na mjestu gdje kampiraju. Kamperisti su dužni čuvati nasade i zelenilo u kampu. Zabranjeno je trganje granja ili oštećivanje (ukucavanje čavala) i sječa stabala. Na prostoru kampa nije dozvoljeno pranje vozila i plovila.

8. JAVNI RED I MIR U KAMPU

Kamperisti su dužni poštovati javni red i mir u kampu. Noćni mir u kampu traje od 23.00 do 07.00 sati. U tom vremenu gosti se ne mogu smještati na smještajne jedinice kampa niti kamperi smiju napuštati mjesto kampiranja zbog noćnog odlaska iz kampa. Gosti koji stignu poslije 23.00 sata smještaju se na parkiralištu kampa uz prethodnu prijavu na recepciji kampa. Zabranjena je uporaba radija i TV prijemnika, oglašavanje i pjevanje na način da se stvara buka u kampu.

9. ZAŠTITA OD POŽARA

Kamp je opremljen opremom i sredstvima za gašenje požara kojima se obvezno služe svi kamperisti i od uprave kampa organizirane ekipe za gašenje požara. Zabranjeno je paljenje otvorene vatre i paljenje ognjišta, osim na standardiziranim roštiljima. U slučajevima kada postoji objektivna opasnost za izbijanje požara zabranjeno je svako paljenje otvorene vatre. Zabranjeno je unošenje u kamp lako zapaljivih goriva, eksplozivnih sredstava i sl. U slučaju izbijanja požara u kampu ili u neposrednoj blizini, dužnost je kamperista odazvati se organiziranom gašenju.

10. VLASNICI PASA

Dužni su pse voditi na uzici, a na svom prostoru držati ih na uzici. Nuždu koju obave kućni ljubimci, vlasnici su dužni pokupiti/očistiti. Kupanje pasa dozvoljeno je isključivo na za to pripremljenom mjestu (nikako u sanitarijama i na kupalištu).

11. OSTALA PRAVILA

Razna oštećenja, neispravnost instalacija i opreme i svako nepoštivanje ovih Pravila reda u kampu, kamperista prijavljuje službi recepcije kampa. Žalbe u svezi sa radom kampa, kamperista može podnijeti pisanim putem sukladno "Obavijesti o načinu podnošenja pisanih prigovora".

12. POSLJEDICE NEPRIDRŽAVANJA PRAVILA REDA U KAMPU

Kamperista je obvezan pridržavati se svih odredaba ovih Pravila reda u kampu. Ako se utvrdi nepoštivanje ovim Pravilima propisanih zabrana, uprava kampa može kamperistu koji ne poštuje zabranu otkazati smještaj u kampu. U slučajevima otkazivanja smještaja kamperista je dužan platiti naknadu za nastalu štetu.Za sve ostale informacije molimo obratite se na recepciji kampa.

Zahvaljujemo Vam na pozornosti i želimo ugodan odmor u našem kampu.UPRAVA KAMPA

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se